Masterclass

Snel bepaalde aspecten van het woordvoerderschap onder de knie krijgen, doe je tijdens een masterclass. Of het nu gaat om het schrijven van een scherpe kernboodschap, contact met journalisten of het genereren van free publicity.

Pressing Matters geeft regelmatig masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Heb je zelf een onderwerp of wil je met je eigen team aan de slag: een masterclass kan ook incompany worden gegeven!

Tijdens de training leer je:

Alles wat jij over persvoorlichting wilt weten

Meer informatie over deze training?

    • Hidden

Bekijk ook onze andere trainingen

Drie maanden-programma

In een paar maanden klaar voor de praktijk als woordvoerder: Van het schrijven van een effectief persbericht en het opbouwen van een relevant intern en extern netwerk, tot free publicity genereren en strategisch adviseren tijdens crisis.

Bekijk training

VIP dag

Ben je woordvoerder of communicatieprofessional en toe aan verdieping of specialisatie? Tijdens deze op maat gemaakte, één-op-één training gaan we aan de slag met jouw specifieke leerdoelen.

Bekijk training

Mediatraining

Of je nu woordvoerder, CEO of go-to expert bent: een goed verhaal is één, maar je lichaamstaal is van cruciaal belang als je wilt dat je boodschap beklijft zodra je voor de camera plaatsneemt!

Bekijk training

Lichaamstaal voor communicatie professionals

Een strategisch advies begint met een goed verhaal. Hoe je boodschap wordt ontvangen, hangt echter voornamelijk af je lichaamstaal.

Bekijk training

Presentatietraining

Eén presentatie of pitch kan het verschil maken tussen een nieuwe klant, een positief advies of een gemiste kans. Wat maakt dat het ene verhaal wel blijft hangen en het andere niet?

Bekijk training